Alles in 1 pakket met goede glasvezelaansluiting

De tijden van super traag internet met laadbalken is eindelijk voorbij dankzij glasvezel. Glasvezel abonnementen worden steeds populairder, daarom worden er in steeds meer gemeentes glasvezel aangelegd. Wij geven je advies en tips om een alles in 1 pakket met goede glasvezelaansluiting te vinden voor de scherpste prijs.

Glasvezel buitenaf

Als je glasvezel aanbieders aan het vergelijken bent is het belangrijk om eerst na te gaan of glasvezel in jouw gemeente beschikbaar is. Niet alle huizen beschikken namelijk over glasvezel verbinding, zeker buitenaf hebben de meeste huizen geen glasvezelaansluiting. Vooral in het zuidoosten van Nederland is de razendsnelle internetverbinding beschikbaar. Let dus op, glasvezel vergelijken is alleen zinvol als er een glasvezelverbinding aanwezig is.

Welke glasvezel snelheid moet ik kiezen?

Tijdens het glasvezel vergelijken zie je verschillende internetsnelheden, maar welke moet je eigenlijk kiezen? Als je veel en zwaar gebruik maakt van internet adviseren wij om te gaan voor een verbinden van 60 Mb/s of hoger. Voor normale huishoudens zijn deze internetsnelheden overbodig, hiervoor is het vergelijken van de prijs van glasvezel vaak belangrijker. Wij begrijpen dat iedereen het goedkoopste glasvezel wilt gebruiken, daarom maken wij het mogelijk om gemakkelijk alle glasvezels aanbieders te vergelijken met elkaar.

Alles in 1 pakket met glasvezel

De aanbieders van glasvezel bieden ook alles in 1 pakketten aan, deze zijn altijd goedkoper dan losse abonnementen. Bij het overstappen naar glasvezel blijft de beeldkwaliteit van de zenders en het telefoonnummer hetzelfde als bij de kabelaanbieder waar je momenteel een abonnement hebt lopen. Het grootste voordeel van een alles in 1 pakket met glasvezel is dus het razendsnelle internet en het feit dat je minder last hebt van storingen.