Alles in 1 pakket in Nederland steeds populairder

Ruim 60% van de huishoudens in Nederland heeft een alles in 1 pakket abonnement. Sinds 2007 zijn de pakketten op de markt in Nederland. De afgelopen jaren zijn ze eigenlijk pas echt populair geworden vanwege het kostenvoordeel en de service als je alles bij een aanbieder onderbrengt. De komende jaren zal de populariteit alleen maar blijven stijgen is de verwachting. Ook omdat aanbieders goed inspelen op de consument met bijvoorbeeld alles in 1 pakketten met glasvezel.

Voordelen alles in 1 pakketten

De grootste voordelen van alles in 1 pakketten zijn de kosten en het vaste aanspreekpunt wat je hebt. Het is natuurlijk logisch dat een alles in 1 pakket voordeliger is dan meerdere losse abonnementen bij verschillende aanbieders.

Bespaar op kosten. Hoogstwaarschijnlijk wist je al dat alles in 1 pakketten vele malen goedkoper zijn en bij het afsluiten van een abonnement bespaar je dus veel geld. Omdat je nu alle diensten onderbrengt bij één provider/aanbieder kan deze korting bieden door de grotere afname. Ideaal dus als je wilt besparen op je vaste kosten.

Wij verwachten dat het alles in een pakketten steeds populairder en dus ook goedkoper zullen worden. Mede doordat de pakketten worden vergroot door bijvoorbeeld ook sim only of andere telefonie abonnementen, de afname wordt dus nog groten en dus ook goedkoper. De korting wordt dus groter en groter.

Vast aanspreekpunt. Het is natuurlijk fijn dat je een vast aanspreekpunt hebt bij een alles in 1 abonnement. Bij losse abonnementen kan het nog wel eens voorkomen dat de schuld van eventuele storingen of problemen naar elkaar wordt geschoven. Bij alles in 1 pakketten is dit niet het geval, daar heb je een vast aanspreekpunt waar je terecht kan voor al je problemen.

Kortom, er zijn geen redenen om niet kiezen voor een alles in een pakket. Begin met het vergelijken van pakketten en bespaar eenvoudig en snel op je vaste lasten. Onze alles in 1 vergelijker zorgt ervoor dat je de beste deal krijgt!