De beste abonnementen voor een refurbished iPhone

Het aanschaffen van een refurbished iPhone of andere refurbished Apple producten heeft een aantal voordelen. Zo is de prijs doorgaans aanzienlijk lager dan de prijs van een compleet nieuwe iPhone en dat terwijl de kwaliteit niet af hoeft te doen. Maar wist je dat een refurbished iPhone ook met abonnement verkrijgbaar is?

Kies voor gemak met een refurbished abonnement

Een Apple iPhone die refurbished is hoef je dus niet alleen op zichzelf aan te schaffen. Een nieuw abonnement afsluiten is dan net zo makkelijk. Immers besluiten veel personen een nieuwe telefoon aan te schaffen tegen het einde van hun huidige abonnement. Er is dan niets beters dan een nieuwe telefoon, met een abonnement wat hier beter op aansluit. Naar alle redelijkheid zullen namelijk je data of belminuut behoeftes veranderen met de aanschaf van een nieuwe telefoon. Wellicht wil je wel meer data dan bij je oude abonnement of sneller internet. Aangezien je met een Apple iPhone vrijwel alles via het internet kunt doen.

Maar waarom dan refurbished?

Dit is een goede vraag en hier zijn meerdere redenen voor. Zoals eerder omschreven kun je met het kiezen voor een refurbished product veel geld besparen. Een gloednieuwe iPhone kost al gauw 800 tot 1100 euro. Dit is voor veel mensen een hoop geld. Met een abonnement worden de kosten wel iets verzacht door het maandelijks te spreiden. Maar toch lopen deze abonnementen veelal op tot zo een 50 euro per maand. Niet iedereen wil dit als maandelijkse last hebben. Een iPhone die refurbished is, wordt dan een aantrekkelijke oplossing. Voor een los toestel scheelt het al snel honderden euro’s en bij een abonnement enkele tientjes per maand.

Daarnaast kies je zelf de kwaliteit van het refurbished product. Dit geldt niet alleen voor iPhones, maar bijvoorbeeld ook voor Macbooks. Je kunt bij deze producten tussen drie verschillende gradaties. Deze gradaties duiden aan in welke staat het product zich bevindt. Een C-grade product heeft doorgaans een aantal zichtbare schades en/of krassen. Een A-grade product heeft dit niet, waarbij een B-grade een paar kleine schades heeft. Voor elk product geldt echter dat de software altijd naar behoren werkt.

Bron: Rephone