Glasvezel vergelijken

Glasvezel vergelijken? Altijd de beste prijs bij het vergelijken van alle in 1 pakketten met glasvezel. Deze pakketten zijn de laatste tijd erg populair. Wanneer je een alles in 1 pakket hebt afgesloten betaal je maandelijk een scherpe prijs voor een goedkope glasvezelverbinding. Verschillende glasvezels aanbieders vergelijken zorgt ervoor dat je de voordeligste en snelste op een rijtje krijgt. Gemakkelijker kunnen wij het vergelijken helaas niet voor je maken, waar wacht je nog op? Vergelijk glasvezel en sluit de beste deal!

Vergeet niet hieronder op glasvezel te filteren!

Wat is glasvezel?

Het woord “glasvezel” zegt het al, de verbinding bestaat uit een super dunne vezel van glas. De verbindingen maken gebruik van licht om data en informatie te versturen, het gebruik van licht maakt de glasvezelverbinding dan ook razendsnel.

Glasvezel in Nederland

Nog niet iedere gemeente beschikt over glasvezelaansluitingen, toch zijn de gemeentes in Nederland de afgelopen jaren druk bezig geweest. Zo zijn er al meerdere glasvezel netwerken aangelegd, vooral in het zuidoosten zijn de grote steden voorzien van glasvezel verbindingen. De komende jaren verwachten wij dat de grootste gemeentes van glasvezel voorzien zullen worden. Glasvezel buitenaf zal nog wat langer duren.

Minder storingen

Tegenwoordig ligt er nog veel koper in de grond voor internetverbindingen. Koper geleidt elektriciteit en is storingsgevoelig, vooral bij temperatuur verschillen. Het grote voordeel van glasvezel is dan ook dat het bijna tot geen storingen heeft. Dit komt doordat er gebruik gemaakt wordt van licht en geen elektriciteit.

Snelheid van glasvezel

Zoals je waarschijnlijk al wist is er niks sneller dan de snelheid van het licht. Daarom is glasvezel absoluut de allersnelste internetverbinding van dit moment en de toekomst. De snelheid van glasvezel ligt nu op 100 MB per seconde, ongekend snel als je een normale internetverbinding gewend bent. In de toekomst van glasvezel zal de verbinding alleen nog maar sneller worden.