Huur een iPad – Alle voordelen

Ga je studeren of een cursus volgen en heb je daar een iPad voor nodig? Dan kun je er voor kiezen om deze te huren in plaats van te kopen. Maar waarom zou je een tablet huren in plaats van kopen? Om je antwoord te geven op die vraag vertellen we je in dit artikel over de voordelen van het huren van een iPad.

Flexibel huren

Studenten, cursisten maar ook werknemers die op zakenreis gaan of een presentatie willen geven kunnen een iPad vaak goed gebruiken. Of je de tablet nu 1 dag of een paar weken nodig hebt, dankzij het flexibele huren betaal je nooit te veel. Je kunt de iPad namelijk al vanaf 1 dag huren, en dat is natuurlijk een heel groot voordeel. Hierdoor bespaar je ook veel geld, je betaalt namelijk alleen voor de dagen dat je het product ook echt in handen hebt.

Ga je op zakenreis, dan kun je je desktop computer natuurlijk niet meenemen. Huur een goede iPad en / of laptop om goed te kunnen werken, toegang te hebben tot je mail, en presentaties te kunnen geven.

Hoeveel kost het huren van een iPad?

De dagprijs is afhankelijk van het model iPad dat je wil huren. Geef je een presentatie op school, dan is de goedkoopste iPad voor nog geen 2 euro per dag waarschijnlijk een perfecte oplossing. Een iPad huren hoeft dus zeker niet duur te zijn. Heb je 4G nodig, dan betaal je wat meer. Uiteindelijk is het die paar euro per dag zeker waard als je hierdoor je opdracht, presentatie of zakelijke afspraak goed kunt laten verlopen.

Andere producten huren

Een iPad te huur is natuurlijk erg handig, maar soms heb je ook andere hardware nodig. Denk hierbij aan een computer of printer voor een beurs, conferentie of training. Door alle apparatuur bij hetzelfde bedrijf te huren maak je alles nog makkelijker, en heb je ook qua administratie veel minder werk.