Internet abonnement of alles in 1 internet Pack

Op de website internethunter.be kunt u alles vinden over alles in 1 provider, internet aanbieders en tv abonnementen in België. Mocht u van plan zijn om te verhuizen naar België, circa 140.000 Nederlanders gingen u voor, dan is het handig om van te voren een internet tv en telefoonaansluiting te regelen. Net als in Nederland kunt u in België een totaalpakket afsluiten, echter gebruiken ze in België niet de standaard omschrijving alles in 1 pakket maar heeft iedere provider zijn eigen benaming. Welke providers in België bieden een alles in 1 pakket of zogeheten Pack aan? Voor een Pack kunt u in België terecht bij Proximus.be, Numericable, Telenet, Tv Vlaanderen, Télésat en Voo. Lees voor rustig de onderstaande beschrijvingen van de Belgische providers door zodat u een goede keuze kunt maken.Via de internet vergelijker internethunter.be kunt u vervolgens overstappen.

Proximus.be internet tv bellen pakketten

Proximus.be biedt twee Packs aan: Pack Comfort en Pack Maxi. Het verschil zit in het aantal tv zender die u kunt bekijken en de uploadsnelheid van uw internetpakket. Bij Pack Maxi heeft u de beschikking over 40 extra premium kanalen en heeft u een internetsnelheid van 70 mbps download en 7 mbps upload voor een bedrag van 74,95 euro. Het Pack Comfort kunt u al afsluiten voor een bedrag van 62,95 euro. Leuk om te weten is dat in België het nog wel gebruikelijk is een goede aanbieding bij uw pakket te doen. Zo biedt Proximus een Samsung 32 inch tv aan bij beiden Packs voor maar 49 euro. Ook Scarlet heeft packs.

Numericable TrioPacks

Numericable een bedrijf dat zijn diensten aanbiedt in België, Luxemburg en Frankrijk heeft 4 Packs in zijn assortiment. De prijzen variëren van 62,90 euro tot 104,90 euro per maand. Bij de twee duurdere packs van Numericable zit ook een mobiel telefoonabonnement inbegrepen, waarmee u onbeperkt kunt bellen en sms-en en tot 2GB gebruikt kunt maken van mobiel internet. Verder hebben alle packs een de optie dat u onbeperkt nationaal kunt bellen naar een vast nummer plus de buurlanden van België en naar Marokko en Turkije.

Tv Vlaanderen All-in-one pakketten

Bij Tv Vlaanderen kunt u drie verschillende All-in-one pakketten afsluiten, dit zijn het All-in-one Basic Light, het All-in-one Basic en het het All-in-one Basic+ pakket. Het meest afgesloten pakket bij Tv Vlaanderen is het Basic pakket. Bij dit pakket heeft u toegang 400 zenders (satelliet tv) en heeft u een internetsnelheid van 50 mbps download en 6 mbps upload voor een prijs van 50,95 euro. Alle pakketten beschikken over een gratis erotiek optie, deze kan bij afsluiting uitgeschakeld worden. Tv Vlaanderen is 1 van de goedkoopste aanbieders in België, wel moet hierbij vermeld worden dat u 199 euro betaald voor de HD receiver die u bij u All-in-one pakket nodig heeft.

Telenet alles-in-een Whoppa Pakket

Telenet houdt het simpel heeft en biedt u 1 abonnement aan, het zogeheten Whoppa Pakket. Bij dit pakket ontvangt u een internetsnelheid van 200 mbps download en 12 mbps upload, een stuk sneller dus dan bij de bovenstaande aanbieders. Verder krijgt u de beschikking over onbeperkt bellen en 2000 belminuten met uw vaste lijn die u kunt gebruiken tijdens daluren naar mobiele nummer in België en vaste nummers in Europa, Turkije en Marokko. Het pakket kost 75,94 euro per maand.

Voo trio pakket

Voo biedt drie pakketten aan met bijzondere namen. Het Toudoo pakket voor 54,95 euro per maand, het Wahoo pakket voor 64,95 euro per maand en het meest volledige pakket genaamd Tatoo pakket voor 84,95 per maand. Bij het laatste trio pakket krijgt u extra 16 familiezenders en heeft u een snelle internetverbinding (150 download en 12 upload). Wat verder in het oog springt bij Voo is dat u gratis kunt bellen met 64 landen via uw vaste telefoonlijn.

TeleSat alles in 1 pakket

Telesat is het Waalse Tv Vlaanderen en biedt dezelfde pakketten aan. Goed te noemen nog is dat zowel Telesat als Tv Vlaanderen gebruik maken van Satelliet tv en dus niet van de kabel zoals de rest van de providers doet.

Verschil tussen alles in 1 pakketten

Veel duidelijke verschillen zitten er niet tussen de alles in 1 pakketten in Nederland en België. Wel is het zo dat in België duidelijk meer geadverteerd wordt met het gratis bellen via de vaste lijn naar diverse landen, dit kom je in Nederland minder tegen. Verder zien we dat in België er bijvoorbeeld bij de provider Numerico pakketten te bestellen zijn met een mobiele telefoon erbij, dit zijn dus eigenlijk quad play pakketten, in Nederland zijn er bijvoorbeeld bij Ziggo dit soort pakketten wel te vinden maar dan krijgt u een sim only abonnement bij uw alles in 1 pakket en geen mobiele telefoon. Extra tv zenders zoals HBO en sportkanalen met de Belgische voetbalcompetitie zijn ook in België bij uw pack te bestellen. Kortom België biedt u net als in Nederland genoeg abonnementen en misschien zelfs nog net iets uitgebreider dan in Nederland.