Leef jij ook met je telefoon aan je hand? Dit zijn signalen dat je verslaafd bent.

Check jij elk uur TikTok op je telefoon? Dan ben je misschien verslaafd. Wat zijn de tekenen dat je verslaafd bent aan je telefoon? Als je verslaafd bent aan je telefoon dan zal je leven zwaar zijn. Je hebt misschien te maken met een onbeheersbare hoeveelheid inkomende en uitgaande berichten, meldingen, berichten voor oproepen en zelfs sms-berichten. Misschien moet je TikTok volgers kopen. TikTok volgers kopen of Likes kopen kan je kostbare tijd besparen. In plaats van de hele tijd zorgen dat je online bent en iedere minuut je telefoon moet checken, kan simpelweg Likes kopen een veel betere optie zijn. Misschien heb je er zelfs aan gedacht om te stoppen met TikTok omdat je geobsedeerd bent door je telefoon, je wordt ziek van de berichten en meldingen.

Verslaving kan je leven beïnvloeden

Verslaafd zijn aan social media kan je leven beïnvloeden. Dit zijn de tekenen dat je verslaafd bent aan TikTok: Je TikTok account is een persoonlijk account. Je TikTok volgers zijn je leven. Er is geen limiet aan het aantal foto’s dat je plaatst, opmerkingen die je maakt, of likes die je ontvangt. Je post alles wat je te zeggen hebt omdat je jezelf niet kunt tegenhouden. Dit is de reden waarom je verslaafd bent aan TikTok. Je moet constant alles posten en commentaar geven, zodat je TikTok account je geld kan opleveren. Herken je jezelf hierin? Dan kan Likes kopen of TikTok volgers kopen je veel tijd schelen.

Ze je notificaties uit

Als je het gevoel hebt dat je verslaafd bent aan TikTok en je je telefoon om de paar minuten blijft checken, kun je misschien beter je meldingen uitzetten. Het uitschakelen van je meldingen zal je niet meer triggeren om je telefoon te controleren. Deze tip kan je helpen af te komen van de gewoonte om je telefoon te controleren wanneer je je heel verdrietig, of juist blij of vrolijk voelt, door je te helpen niet alleen te stoppen met het gebruik van je telefoon als je sociale media- en netwerkhub, maar ook te stoppen met je dagelijkse gebruik van je telefoon.