Met deze tips start je met besparen op je Alles in één

Je alles in één pakket is voor ieder huishouden anders, maar over één ding zijn we het allemaal eens. Het zou erg fijn zijn als de kosten en kwaliteit in verhouding zijn. Goed internet is in veel huishoudens een must, maar vaak betaal je hier dan wel een stuk meer voor. Daarom hier de handige tips om vandaag nog te starten met het besparen op je alles in één kosten.

Sluit je mobiel abonnement bij dezelfde provider aan

Heb je een abonnement bij een alles in één abonnement zorg dan dat je mobielabonnement hier ook bij aangesloten zit. Natuurlijk moet dit qua kosten wel uitkomen, maar zeker als je een simonly hebt is dit een goede tip. Je krijgt namelijk vaak €5 korting op je mobielabonnement en gratis extra functies bij je alles in één pakket. Zo kan je extra zenders bij KPN en Ziggo krijgen waaronder Fox Sports Eredivisie of een filmkanaal. Ook krijg je vaak het dubbele aan MB’s en kan je deze bij meerdere gebruikers dan ook delen. Super handig en het kost je niets!

Bel jaarlijks voor een actie

Het klinkt gek, maar ga bellen met je provider! Je zal versteld staan wat mogelijk is als je een belletje doet. Veel providers hebben bijvoorbeeld een actie dat je 3 maanden met 50% korting een abonnement krijgt. Dit scheelt al gauw enkele tientjes per maand en kan zelfs oplopen tot honderd euro op jaarbasis. Het enigste wat je moet is je abonnement een jaartje verlengen en klaar.

Geen extra kastje, maar kijk op je tablet of laptop

Vaak moet je een extra (digitaal) kastje afnemen als je bijvoorbeeld boven tv wilt kijken. Als je voor alle kinderen zo een kastje moet aanschaffen dan betaal je al gauw 10 a 15 euro per maand extra. Zonde! Zorg dat ze via hen mobiel, tablet of laptop tv gaan kijken. De kinderen zijn dit toch gewend en waarschijnlijk kijken ze veel minder tv als de oudere garden.

Pas je snelheid aan

Wist je dat je eigenlijk altijd voor de snelheid van je internet betaald. Doe eens een test en kijk wat je daadwerkelijk nodig hebt! Wedden dat je lang niet zoveel snelheid nodig hebt als je zou denken?

Doe je vaste lijn weg!

Door wie word je eigenlijk nog gebeld op je vaste lijn? Inderdaad waarschijnlijk zijn dit vooral commerciële bedrijven en dat betekend dat je de vaste telefoonlijn eruit kan gooien. Hiermee bespaar je vaak minimaal €5 per maand en dat is toch weer gratis geld! Kijk dan wel voor het gemak even op een internet en tv abonnement.