Sim only met alles in 1 combineren

Net zoals voor je thuispakket, heb je waarschijnlijk ook een abonnement lopen voor je mobiele telefoon. De meeste Nederlanders kiezen voor een sim only voor hun mobiel. Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden om sim only abonnementen en alles in 1 pakketten te combineren. Dit leidt tot bepaalde voordelen, zoals bijvoorbeeld korting. Meer over het combineren van sim only met alles in 1 lees je hier.

Quad play abonnement

Providers bieden de mogelijkheid voor ‘quad play’ steeds vaker aan. De ‘quad’ refereert naar ‘vier’ en houdt in dat je vier diensten ontvangt: vaste internet, televisie en telefonie (alles in 1 pakket) & als vierde dienst een mobiel netwerk (in de vorm van een sim only abonnement). 

Voor een aanbieder is het natuurlijk fijn als mensen zowel een alles in pakket als een sim only abonnement bij hen afsluiten. Hierdoor krijg je bepaalde voordelen, zoals korting, als je hiervoor kiest.

Een quad play kun je meestal niet vooraf als één geheel ‘pakket’ afsluiten. Door een sim only voor je mobiel en een alles in 1 pakket voor thuis af te sluiten, kun je deze in de online omgeving van je provider samenvoegen om voordelen te ontvangen. Welke voordelen je kunt ontvangen, lees je hieronder.

Voordelen alles in 1 pakket

De voordelen die je op je alles in 1 pakket ontvangt, variëren van korting op je maandtarief tot gratis producten (zoals bluetooth oordopjes). Ook is het mogelijk dat je bijvoorbeeld een hogere internetsnelheid en/of meer tv-zenders krijgt.

Voordelen sim only abonnement

Natuurlijk heeft quad play ook voordelen voor je sim only abonnement. Voorbeelden van dergelijke voordelen zijn:

  • Korting op je sim only
  • Gratis data 
  • Meer belminuten
  • Gratis producten

Je kunt dus zowel op je alles in 1 pakket als je sim only abonnement voordelen ontvangen door te kiezen voor quad play. 

Welke providers bieden quad play aan?

Combinatievoordelen door je sim only abonnement en alles in 1 pakket te combineren ontvang je onder andere bij de volgende providers:

  • T-Mobile
  • KPN
  • VodafoneZiggo
  • Budget Thuis

Hoe het precies werkt en welke voordelen je ontvangt, verschilt per providers. Zo geeft T-Mobile €10,- korting op Unlimited abonnementen en €2,50 korting + 2 GB data op andere mobiele abonnementen. Bovendien krijg je op je internetabonnement thuis €5,- korting.

Met KPN Hussel ontvang je tot €7,50 korting op je sim only. Hoeveel korting je precies ontvangt, hangt af van de samenstelling van je abonnement.

Bij Ziggo & Vodafone krijg je extra korting door een sim only van Vodafone te combineren met een alles in 1 pakket van Ziggo. Ook ontvang je meer data en een extra televisiepakket. 

Tenslotte ontvang je ook korting door Budget Thuis & Budget Mobiel te combineren: €5,- korting op je mobiele abonnement. Dit kan oplopen afhankelijk van het aantal abonnementen dat je afsluit