Tips voor het overstappen van Alles in 1 provider

alles in 1 overstappen

Ga jij binnenkort verhuizen naar een andere appartement of woning? Dan is dit een mooie aanleiding om je abonnementen voor bellen, internet en Digitale TV eens onder de loep te nemen. Als jij momenteel over losse diensten van verschillende providers beschikt, dan is het verstandig om een alles in 1 provider te overwegen. Dit is niet alleen voordelig, maar ook erg efficiënt. Rooming geeft je tips.

Goed moment
Er is geen beter moment om over te stappen dan een verhuizing. Het is mogelijk dat je abonnementen goedkoper te verkrijgen zijn en dat je voor minder geld gebruik kunt maken van betere diensten. Denk aan een snellere internetverbinding en meer televisiezenders. Losse diensten van verschillende providers kun je omruilen voor een alles in 1 provider. Dit is goedkoper en alle diensten lopen dan via één provider. Vaak bieden aanbieders van alles in 1 pakketten extra kortingen aan of je krijgt een mooi cadeau bij je abonnement.

Mogelijkheden nieuw adres
Het is verstandig om na te gaan of je provider je huidige pakketen levert op het nieuwe adres. Afhankelijk hiervan kun je jouw abonnementen verhuizen of stopzetten. Er zijn ook providers die verhuiskosten in rekening brengen.

Voorkom dubbele kosten
Het is aan te raden om ruim voor de verhuisdatum na te denken over de toekomst van je abonnementen. Ben je momenteel al erg tevreden en wil je de abonnementen voortzetten of ben je op zoek naar nieuwere en goedkopere mogelijkheden voor je telefoon, Digitale TV en internet? In de meeste gevallen moet je een maand van te voren je provider melden dat je gaat verhuizen of dat je de abonnementen wilt stopzetten. Als je dit te laat regelt, kan het zo voorkomen dat je in je nieuwe woning enkele weken zonder internet zit. Regel alles op tijd en voorkom hiermee extra kosten.