TV en internet vergelijken doe je zo!

Bijna alle huishoudens in Nederland maken gebruik van een abonnement voor internet en tv. Ook bijna alle huishoudens kunnen gemakkelijk veel kosten besparen door eens te vergelijken op onze website. Moeiteloos overstappen naar een goedkopere aanbieder van TV en internet kan je honderden euro’s per jaar besparen.

Als Nederlanders zijn wij al snel geneigd om alleen naar de prijs te kijken, maar soms is het verstandig om ook te letten op de internetsnelheid en de verschillende tv-functies. Om zo naast voordelig uit te zijn ook nog eens plezier haalt uit het nieuwe abonnement.

Internetsnelheid

Doordat er veel concurrentie is als het gaat om alles in 1 pakketten willen providers er graag uitspringen met de laagste prijs. Dit gaat vaak ten koste van de internetsnelheid. Dat is natuurlijk niet wat we willen. Daarom adviseren wij altijd om goed te letten op de internetsnelheid die de providers aanbieden. De goedkoopste aanbieders hebben een downloadsnelheid van 20 MB per seconde. Waar duurdere opties een downloadsnelheid hebben van 300 MB of meer, wat erg plezierig is als je veel en zwaar gebruik maakt van het internet. Overigens is de downloadsnelheid van 20 MB/s prima voor een normaal huishuiden.

Een goedkope internetverbinding met 20MB’s per seconde is voldoende voor het bezoeken van website, online spelletjes, bekijken van video’s en meer. Alleen bij zwaar gebruik zoals downloaden van films, series en programma’s adviseren wij om te kiezen voor een snellere internetverbinding.

Tv-functies

De TV-functies kunnen ook enorm verschillen per aanbieder, denk aan het gebruik op tablet of smartphone en het aantal tv-zenders. Het is dus belangrijk om te bedenken wat voor functies voor jou belangrijk zijn als het gaat om tv kijken.

TV en internet vergelijken

Het vergelijken van TV en internet is zeer gemakkelijk, ook het overstappen naar een andere provider is eenvoudig. Door de overstapservice van de aanbieders hoef je zelf niets meer te doen. Enkel en alleen vergelijken en kiezen voor de aanbieder die het beste bij jou past.