Vaste telefonie wordt steeds minder gekozen bij alles in 1 pakketten

vaste telefonie alles in 1

Vaste telefonie wordt door klanten steeds minder gebruikt. De mobiele telefoon is de populaire vervanger van de vaste telefoonlijn in woningen. Providers blijven vaste telefonie wel aanbieden. Vaak krijg je de vaste telefoonlijn voor een lage prijs of gratis bij een alles in 1 pakket. Bij alles in 1 pakketten heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket zonder vaste telefonie. Hier maken steeds meer mensen gebruik van.

Mobiel bellen is goedkoper
Hoewel er voor vaste telefonie veel voordelen te noemen zijn, wordt het toch minder gekozen in huishoudens. Een telefoonaansluiting in huis is betrouwbaarder op het gebied van bereik en dekking. Vaste telefoonnummers kun je vinden in het telefoonboek en vaak is de geluidskwaliteit ook beter. Voor consumenten wegen deze voordelen niet op tegen de voordelen van mobiel bellen. De prijzen van mobiele telefoons en abonnementen lijken steeds meer te dalen. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om te kiezen voor mobiel bellen in plaats van vaste telefonie.

Internetten tegen een laag tarief
De sim only met internet abonnement wordt steeds populairder onder consumenten. Deze sim only met internet zorgt ervoor dat je onbeperkt kunt internetten tegen een laag tarief. Dit abonnement past bij onze huidige levenswijze omdat wij tegenwoordig dagelijks gebruik maken van het internet.

Belbundel niet meer noodzakelijk
Het is mogelijk om een sim only abonnement te nemen met een combinatie van een internet- en belbundel. Een belbundel is echter niet meer noodzakelijk om te bellen. Via internet is het ook mogelijk om te bellen via Whatsapp en Skype. Is er een internetstoring en moet je echt bellen? Dan is het altijd mogelijk om tegen een hoger tarief buiten je bundel te bellen. Aanbieders van een sim only abonnement met een internet bundel zijn Youfone en Hollandsnieuwe.