Waar een Motorola portofoon kopen?

Wanneer u voor een Motorola portofoon kiest, kiest u voor een sterk, bekend merk met meer dan 50 jaar ervaring als wereldwijde specialist in radiocommunicatie. Motorola is zo’n bekend sterk merk. Het merk houdt zich namelijk al sinds 1928 – bijna een eeuw – bezig met de ontwikkeling van diverse soorten middelen om te communiceren. De uitgebreide keuze van het assortiment Motorola portofoons en de vele online informatiebronnen over portofoons kunnen uw keuze ingewikkeld maken. Maar ook belangrijk is: waar kunt u een Motorola portofoon kopen?

Waar online portofoon kopen?

Waar u een Motorola portofoon kunt kopen? Online zijn er in ieder geval diverse webshops die u hierin kunnen helpen. Motorola portofoon kunt u via deze webshops eenvoudig bestellen of een offerte aanvragen. Zij kunnen u ook altijd van uitgebreid advies voorzien en helpen in uw keuze naar de juiste portofoon. Welke webshop voor u het beste is kunnen we hier niet vertellen. Het is immers maar net waar uw voorkeur ligt en welke service.

Professionele en vergunningsvrije portofoons van Motorola

Motorola portofoons zijn er zowel met vergunning als zonder vergunning. Het verschil tussen deze twee is dat een vergunningsvrije portofoon een bereik heeft tot 700 meter. Deze type portofoons worden dan ook wel ‘walkie talkies’ genoemd. Dit type portofoons vallen onder de categorie ‘walkie talkies’. Een portofoon met vergunning zijn in veel gevallen voorzien van GPS-functies, Wi-Fi, Mandwon-functie en de mogelijkheid om gebruik te maken van een meldkamersysteem.

Eenvoudig communiceren met één of meerdere apparaten

Het doel van een portofoon is dat u eenvoudig kunt communiceren met één of meerdere apparaten. Voorwaarde is wel dat deze apparaten zijn ingesteld op dezelfde frequenties. Om het gebruiksgemak van de portofoons te verhogen, kunt u ook diverse accessoires van Motorola bestellen. Zoals oortjes waarmee u handsfree kunt communiceren. Of microfoons met ingebouwde speakers, meervoudige opladers of een set extra batterijen. Handig voor als u meerdere uren achter elkaar de portofoon moet gebruiken.

5 voordelen van Motorola

  • Robuust
  • Makkelijk in gebruik
  • Veelzijdig in te zetten
  • Digitaal én analoog
  • Vergunningsvrij óf vergunninghoudend

Over Motorola

We hebben het hier en daar al kort over het merk zelf gehad. Dat Motorola al bijna een eeuw zich bezig houdt met de ontwikkeling van diverse soorten communicatiemiddelen. Naast portofoons bijvoorbeeld ook mobiele telefoons. Daar is het merk dan ook groot mee geworden, de ontwikkeling van mobiele telefoons. Naarmate de jaren vorderde kwamen daar ook de portofoons en walkie talkies bij. Veel concurrenten hebben inmiddels ook succesvol de stap naar de smartphones gemaakt, zo ook Motorola. Het maakt de familie van communicatiemiddelen van Motorola compleet.

Waar een goedkope Motorola portofoon kopen?

Motorola portofoons voor zakelijke gebruikers zijn er gemiddeld gezien rond een prijs van 150 tot 200 euro. Dit zullen vrijwel alle (online) winkels u aanbieden. Voor die prijs krijgt u wel veel kwaliteit voor terug en waar u echt een lange tijd mee vooruit kunt. De Motorola portofoons beschikken over een groot bereik, bieden de mogelijkheid om meerdere kanalen te gebruiken en beschikken over een zeer hoge audiokwaliteit. Dit maakt Motorola portofoons echt ideaal voor de zakelijke gebruiker. Denk aan de communicatie tussen beveiligers of de communicatie tussen verschillende afdelingen binnen een bedrijf.