Wil je een nieuw alles in één pakket?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar een nieuw alles in één pakket voor televisie, bellen en internet.

Misschien ben je niet tevreden over je huidige provider, of misschien ga je voor het eerst zelfstandig wonen en heb je nog geen contract.

Het kan ook zijn dat je na een verhuizing niet meer terecht kunt bij je huidige provider.

Dit zijn allemaal redenen waarom je je wilt of moet oriënteren op een nieuw pakket voor internet, televisie en vaste telefoon. Je kunt deze pakketten heel goed vergelijken op deze website.

Je kunt overigens aan de hand van je postcode meteen een handig overzicht krijgen van de aanbieders die op jouw adres beschikbaar zijn en wat ze op dat moment voor aanbieding hebben. Bekijk alles in 1 pakketten vergelijken voor de beste deals.

Het internet, televisie en bellen in één pakket is populair
Het alles in één pakket, dus het internet, televisie en bellen in één pakket, is verreweg het populairst in Nederland.

De meeste mensen kiezen tegenwoordig het gemak om alles bij één aanbieder onder te brengen. Dit heeft als nadeel dat als er een storing is je geen internet en televisie hebt en ook geen gebruik kunt maken van je vaste telefoon. Een voordeel daarbij is dat het vaak aan de label ligt, en je maar één provider hoeft te bellen in plaats van drie.

Maar storingen komen gelukkig niet zo heel vaak voor dus dat is een gok die je wel kunt nemen. Het weegt in ieder geval niet op tegen het afsluiten van drie verschillende abonnementen bij verschillende providers, want dan ben je per jaar echt veel duurder uit dan met een 3 in 1 pakket. Twijfel niet langer en ga op zoek naar een alles in 1 pakket dat bij jou past.