Zo zorg je als bedrijf dat je ook mobiel goed bereikbaar bent

Als ondernemer is het natuurlijk belangrijk dat je bedrijf goed bereikbaar is. Zelf gekluisterd aan de telefoon zitten is echter geen optie. Daarnaast kan het ook te duur zijn om iemand in te huren welke zorgt voor een goede bereikbaarheid van je bedrijf. Er zijn gelukkig volop opties om dag en nacht goed bereikbaar te zijn. Het kan per telefoon en ook op andere manieren. We delen graag onze inzichten met je.

Voicemail of antwoordservice?

Wanneer een mogelijke klant de voicemail hoort of geen verbinding krijgt kan het einde oefening zijn. De mogelijke klant belt een concurrent welke wel bereikbaar is. Veel mensen spreken geen voicemail in. Ze verwachten een goede bereikbaarheid. Een antwoordservice is dan een optie. Het is dan mogelijk om hier gebruik van te maken. De telefoon staat op specifieke tijden doorgeschakeld naar een antwoordservice. Ze nemen de telefoon op en laten een bericht achter bij de ondernemer. De ondernemer belt (snel) terug en zorgt ervoor dat de potentiële klant goed te woord wordt gestaan. Het is perfect. Een antwoordservice kan dag en nacht jouw telefoontjes beantwoorden. De beller weet niet of de persoon wel of niet bij je in dienst is.

De prijzen van een telefoonservice

De investering is feitelijk minimaal. Het is mogelijk om een abonnement vanaf tien euro te nemen en je betaalt daarnaast nog anderhalve tot twee euro per gesprek. Ook is het mogelijk om voor een vast aantal telefoontjes per maand te kiezen. Het is vaak goedkoper dan per stuk het gesprek af te rekenen. Vaak kunnen ze ook een vast telefoonnummer verstrekken. Het ziet er een stuk professioneler uit dan een 06 nummer.

De website

Natuurlijk mogen we de website en email niet vergeten wanneer het gaat om een goede bereikbaarheid voor de klanten. Hier kun je een goede hosting kiezen. Leg een sterke domeinnaam vast en maak een mooie site. Vervolgens is het mogelijk om dag en nacht contactverzoeken te ontvangen. De volgende dag worden alle aanvragen en verzoeken verwerkt. De klant is tevreden en het bedrijf heeft geen enkele kans gemist. Het is belangrijk om goed bereikbaar te zijn op alle mogelijke manieren voor jouw potentiële klanten.